لیست اختراعات سيد علي حسيني طهراني
تقويت كننده ي گياه گندم به روش هوميوپاتي ( غير شيميايي ) از مواد طبيعي شامل عصاره گياهان و نمك هاي معدني و پس از انجام رقيق سازي هاي متوالي در حدي كه حتي يك مولكول از مواد اوليه در محلول نهايي باقي نماند تهيه مي شود . (رقيق سازي به روش سنتي سيمال/ در اين روش عصاره ي محلول اوليه را به صورت 1به 100 رقيق نموده كه در مرحله ي اول محلولي با رقت يك صدم تهيه مي شود . از اين محلول يك سي سي برداشته و با 99 سي سي آب مقطر مخلوط كرده ، 100 مرتبه تكان مي دهيم و بدين ترتيب محلول شماره 2 با رقت يك ده هزارم تهييه مي شود .اين رقيق سازي را تا 12 مرحله انجام مي دهيم و محلول 12 رقتي در حد 10 ضرب در منفي 24 خواهد داشت كه از عدد آووگادرو (6/02ضرب در 10ضرب در منفي 23) گذشته و هيچ مولكولي از ماده ي اوليه در اين محلول شماره 12 باقي نخواهد ماند .اين محلول وقتي درضمن هر مرحله آبياري به آب اضافه شود مي تواند موجب افزايش عملكرد گندم تا حداقل 20% گردد . لازم به ذكر است محلول فوق شامل دو محلول 1 و 2 ، كه محلول 1 حاوي عصاره ي گياهي و محلول 2 حاوي عصاره رقيق شده نمك هاي شيميايي هستند كه در هنگام آبياري به ترتيب به آب اضافه مي شوند . مطالب فوق در حيطه ي علم پزشكي هوميوپاتي و زير شاخه اگروهوميوپاتي هستند .
موارد یافت شده: 1